Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για την επιμόρφωση του στελεχιακού του δυναμικού, αλλά και την εναρμόνιση της λειτουργίας του με τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες και δομές της κοινωνίας, διοργανώνει κύκλο σεμιναρίων που αφορά στην ευαισθητοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, που εργάζονται σε φορείς, οι οποίοι ασχολούνται με την παιδική προστασία. Η επιμόρφωση θα είναι ακαδημαϊκού επιπέδου από εισηγητές - καθηγητές με πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο της παιδικής προστασίας.

Το πρώτο σεμινάριο έχει τίτλο «Παιδική Προστασία και Υποστηρικτικές Παρεμβάσεις» με εισηγήτρια την κ. Μ. Δημοπούλου - Λαγωνίκα, Καθηγήτρια Κοινωνικής Εργασίας και συντονίστρια την κ. Λ. Νικολάου Σμοκοβίτη, oμ. Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας Παν/μιου Πειραιά.

Απευθύνεται, κυρίως, σε κοινωνικούς λειτουργούς αλλά και σε άμεσα εμπλεκόμενους με τη φροντίδα και την ανατροφή παιδιών που φιλοξενούνται σε ιδρύματα. Για όσους συμμετάσχουν και τις δύο ημέρες παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2008 (επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα και αίτηση συμμετοχής) στην αίθουσα του Κέντρου Παιδικής Ευεξίας, στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα (Κλεισόβης 18, Πειραιάς).

Ευελπιστούμε στη συμμετοχή και τη συνεργασία σας, ώστε να κάνουμε πράξη τους στόχους μας για τη σωστή φροντίδα και ανατροφή των παιδιών μας, αλλά και τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση των στελεχών μας στον ευαίσθητο χώρο της δραστηριοποίησής μας.

Για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Παιδικής Προστασίας

Γιώργος Μιχ. Μπακούρης

Πρόεδρος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: