Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ"


ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΒΑΓΟΝΙ Νο 7

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα σας προσκαλεί να επιβιβαστείτε στο Τρένο των Ευχών στο Βαγόνι Νο 7, το οποίο έχει προορισμό την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αττικό Μετρό στη στάση Σύνταγμα και να ταξιδέψετε στον κόσμο των παιδιών.
Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος πραγματοποιείται Πέμπτη 9, Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. (Είσοδος Ελεύθερη)
Τα εγκαίνια του παζαριού θα γίνουν την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 18:00.
Καλλιτέχνες, πολιτικοί, αθλητές και προσωπικότητες από όλους τους χώρους θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Ένα τριήμερο χαράς και αισιοδοξίας με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους που θα κορυφωθούν το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού.
Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας για περισσότερο από 100 χρόνια περιθάλπει κορίτσια και προσφέρει απλόχερα φροντίδα και αγάπη. Υποστηρίζεται κυρίως από δωρεές του κόσμου και από τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται με τη βοήθεια των χορηγών και εθελοντών μας.
Έτσι και φέτος, η μεγάλη αίθουσα του Μετρό θα φορέσει τα γιορτινά της και θα μεταμορφωθεί σε ένα μαγικό χώρο.
Οι μεγάλοι μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα γιορτινά τους δώρα. Στο παζάρι μας θα βρείτε: Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, καλλυντικά, φυσικά προϊόντα, βιβλία, χειροποίητα είδη φτιαγμένα από τα παιδιά μας και τους εθελοντές και πολλά άλλα.

Ένα ταξίδι από μικρούς και μεγάλους για τα παιδιά. Επιβιβαστείτε…

Λεπτομέρειες στο www.xatzikiriakio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: