Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ανάδοχη Οικογένεια






Στα Παιδικά Χωριά SOS στόχος μας είναι πάντα η καλύτερη δυνατή διαχείριση και η κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών κάθε παιδιού ξεχωριστά που βρίσκεται υπό τη προστασία μας υποστηρίζοντας το συμφέρον του και το δικαίωμά του σε ένα καλύτερο αύριο.
Δημιουργούμε οικογένειες για παιδιά σε ανάγκη αλλά και κάποιες φορές αναζητούμε οικογένειες για κάποιο παιδί που χρειάζεται μία ξεχωριστή και  εξατομικευμένη προσοχή και φροντίδα.  Σε αυτό το πλαίσιο της εξατομικευμένης προσέγγισης, αναζητούμε, κατά προτίμηση στο Νομό Αττικής,  για τον μικρό Α., που σήμερα είναι 8 χρονών, ζευγάρι, οικογένεια ή κυρία με αυθεντικό συναίσθημα αγάπης για τα παιδιά, ζεστασιά και αίσθηση ευθύνης, προκειμένου να αναλάβουν τη μακρόχρονη φιλοξενία  του καθώς έχει κριθεί απαραίτητη η αποκλειστικότητα μιας τέτοιας μορφής φροντίδας.
Στο λεπτό και ευαίσθητο αυτό έργο θα παρέχεται από έμπειρους επαγγελματίες των Παιδικών Χωριών SOS υποστήριξη και συμβουλευτική σε σταθερή βάση και οικονομική ενίσχυση.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 210 8650111 (κ. Σιφνιός) ή ηλεκτρονικά stergiossifnios@sos-villages.gr

Ευχαριστούμε.
Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: