Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Εγκαίνια του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Καλαμάτα






Ένα νέο  Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος ξεκινά και επίσημα πλέον τη δράση του στην Καλαμάτα, μετά την τελετή εγκαινίων που τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Δημήτρης Βάττης,  Πρόεδρος Δ.Σ. των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος ,  βουλευτές και εκπρόσωποι Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, η κα Μαρία Αλάτη, εκπρόσωπος της Τράπεζας HSBC, ο κ. Στέργιος Σιφνιός, Δ/ντής Κοινωνικής Εργασίας και Δικτύωσης των Παιδικών  Χωριών SOS Ελλάδος, η τοπική ομάδα στήριξης , εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, οι εθελοντές του Κέντρου και πολλοί φίλοι των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.
Το βράδυ της 24ης Ιουνίου τελέστηκε Αγιασμός και ακολούθησε κοπή της κορδέλας των εγκαινίων του Κέντρου  από τον κ. Βάττη,  ο οποίος χαιρέτισε τη βραδιά αναφερόμενος στους στόχους του Κέντρου, στην πορεία που κατέληξε στη λειτουργία του και στη συμβολή της τοπικής ομάδας στήριξης, των εθελοντών και των υποστηρικτών του Κέντρου.
Η κα Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου, εκ μέρους της τοπικής ομάδας στήριξης  μίλησε για τα προγράμματα του Κέντρου και τον τρόπο λειτουργίας του καλώντας όλους τους παρευρισκόμενους να γίνουν μέρος της ιστορίας των Παιδικών Χωριών SOS, στον αγώνα για τη στήριξη κάθε παιδιού που έχει ανάγκη.
Το Κέντρο στεγάζεται στην οδό Β. Αμαλίας 13 στην Καλαμάτα, τηλ. 2721098660.

Δεν υπάρχουν σχόλια: